Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

No Offence S03 komt 27 maart naar NPO Start Plus

  •  
27-02-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
143 keer bekeken
  •  
No Offence S03
In het derde seizoen van het komische drama onderzoekt het team een moordaanslag op een lokale politicus.
Het derde seizoen van de Britse politieserie No Offence verschijnt eind maart op NPO Start Plus en gaat een week later tevens van start op NPO 2 en NPO Start. No Offence volgt een politieteam in een hele slechte wijk in Manchester, dat op eigenzinnige wijze de meest uiteenlopende zaken oplost. Joanna Scanlan ( The Accident ) speelt Vivienne Deering, de leider van het team, en verder zijn onder anderen Alexandra Roach, Elaine Cassidy en Will Mellor te zien. In het nieuwe seizoen krijgt het team te maken met een mislukte moordaanslag op een lokale politicus. Het komische drama werd bedacht door Paul Abbott, bekend van Touching Evil en State of Play. Abbott is tevens de bedenker van Shameless, dat een nog altijd lopende Amerikaanse remake kreeg.
Het derde seizoen van No Offence is vanaf 27 maart in zijn geheel te zien op NPO Start Plus. Vanaf 3 april is de serie wekelijks te volgen op NPO 2 en NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!