Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

No Good Nick komt 15 april naar Netflix

  •  
07-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
No Good Nick
Voormalig tienerheks Melissa Joan Hart (Melissa & Joey) is in de komische serie te zien naast Sean Astin.
Melissa Joan Hart was ooit op Nickelodeon te zien als Sabrina the Teenage Witch , een serie die onlangs duistere reboot kreeg op Netflix waarin actrice Kiernan Shipka de rol van haar over mocht nemen. Hart is vanaf volgende maand zelf op Netflix te zien in de komische serie No Good Nick. Ze geeft gestalte aan de competitieve carrièrevrouw/moeder Liz, die getrouwd is met lolbroek Ed (Sean Astin, eerder de 'love interest' van Winona Ryder in het tweede seizoen van Stranger Things ). Het echtpaar neemt de 13-jarige Nicole (Siena Agudong) in huis, niet wetende dat ze een oplichtster is die uit is op wraak. Eenmaal bij het gezin in huis krijgt Nicole (de Nick uit de titel) echter steeds meer compassie voor het stel en hun twee kinderen en twijfelt ze of ze haar plan wel moet doorzetten.
Er is nu ook een trailer en Netflix liet weten dat No Good Nick verschijnt op 15 april. Er werden twintig afleveringen besteld, maar mogelijk worden deze wel opgesplitst.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!