Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nina Dobrev terug voor The Vampire Diaries S8

  •  
27-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1989 keer bekeken
  •  
3903918237
Nina Dobrev komt definitief terug als Elena in het laatste seizoen van The Vampire Diaries. Ze zal te zien zijn in de finale van de serie.
De actrice bevestigde het nieuws op Instagram, waar ze een foto plaatste van het script voor de allerlaatste aflevering. Aan het einde van het zesde seizoen van The Vampire Diaries besloot Dobrev de serie te verlaten, omdat het altijd al haar plan was om Elena’s verhaal in zes seizoenen te vertellen. Haar stem was vervolgens nog wel even te horen in het zevende seizoen, maar in de laatste aflevering van de serie zal ze ook weer fysiek aanwezig zijn. Haar foto op Instagram verklapte tevens de titel van de finale, die ‘I was Feeling Epic’ zal gaan heten. The Vampire Diaries is een verfilming van het boek door L.J. Smith, dat werd bewerkt door Kevin Williamson (Scream, The Following) en Julie Plec. Ze schreven samen het script voor de laatste aflevering. Het laatste seizoen van de serie komt op 30 maart ten einde op The CW.
Op Netflix kun je de eerste zes seizoenen van The Vampire Diaries terugkijken. Nina Dobrev is momenteel ook in Nederlandse bioscopen te zien naast Vin Diesel in de actiefilm xXx: Return of Xander Cage.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!