Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nightflyers: sneak peek onthult eerste beelden

  •  
21-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Nightflyers
De tv-adaptatie van het boek van George R.R. Martin (Game of Thrones) gaat in Nederland naar Netflix.
Het tiendelige Nightflyers zal in Amerika te zien zijn op zender Syfy, maar coproducent Netflix mag de serie vervolgens beschikbaar stellen in de rest van de wereld. In de serie gaat de bemanning van het ruimteschip The Nightflyer op zoek naar buitenaards leven. Onderweg gebeuren er echter onverklaarbare dingen aan boord van het schip en lijkt niemand elkaar meer te kunnen vertrouwen. Martin zelf omschrijft Nightflyers als 'een spookhuis-scenario aan boord van een ruimteschip'. De auteur zal echter niet actief bij de verfilming van zijn novelle betrokken zijn, want hij heeft momenteel een exclusief contract bij HBO. Dan Cerone ( The Blacklist ) werd aangesteld als de showrunner, maar hij is inmiddels vervangen door Jeff Buhler (Midnight Meat Train), die als scenarist verantwoordelijk was voor de bewerking van het bronmateriaal.
Nightflyers gaat in de herfst van dit jaar in Amerika in première op Syfy. Wanneer de serie vervolgens in Europa naar Netflix komt is nog niet bekend gemaakt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!