Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nightflyers onthult datum en trailer

  •  
15-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Nightflyers
De serie werd gebaseerd op de gelijknamige novelle van Game of Thrones-bedenker George R.R. Martin.
In Nightflyers volgen we acht wetenschappers die contact willen maken met buitenaards leven. Hiervoor besluiten ze met hun ruimteschip ‘The Nightflyer’ naar de rand van het zonnestelsel te vliegen. De groep begint elkaar echter te wantrouwen wanneer er aan boord onverklaarbare en angstaanjagende dingen gebeuren en al snel verandert de missie in een nachtmerrie. Rollen zijn er voor Gretchen Mol ( Boardwalk Empire ), Maya Eshet ( Teen Wolf ) en Angus Sampson ( Fargo ). Nightflyers is een adaptatie van de gelijknamige novelle van George R.R. Martin ( Game of Thrones ), die credit krijgt als uitvoerend producent. Het verhaal werd echter geadapteerd door Jeff Buhler, die met The Midnight Meat Train al eens een novelle van Clive Barker tot filmscript bewerkte.
Nightflyers werd in Amerika uitgezonden op zender Syfy, maar is in Nederland te zien op Netflix. De tien afleveringen worden daar op 1 februari beschikbaar gesteld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!