Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nieuwe teaser voor derde seizoen Fargo

  •  
07-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3121402490
Ewan McGregor is bijna onherkenbaar in een teaser voor het derde seizoen van Fargo. De Schotse acteur speelt een dubbelrol in de nieuwe reeks afleveringen van de misdaadserie.
In het derde seizoen van Fargo geeft McGregor (nu te zien in T2: Trainspotting ) gestalte aan de knappe en succesvolle zakenman Emmit Stussy, maar hij zal ook te zien zijn als diens broer Ray, een kalende en falende reclasseringsambtenaar. Het clipje biedt een eerste blik op Ray, die samen met de sluwe oplichtster Nikki Swango (Mary Elizabeth Winstead uit Braindead ) een restaurant verlaat. Ondertussen wordt het tweetal in de gaten gehouden door Gloria Burgle, de nieuwe sheriff gespeeld door Carrie Coon uit The Leftovers. Fargo -bedenker Noah Hawley ( Legion ) liet nog weinig los over het verhaal van het derde seizoen van de serie, maar er is al wel informatie te vinden over de nieuwe personages , gespeeld door onder andere Michael Stuhlbarg en David Thewlis.
Het derde seizoen van Fargo gaat op 19 april van start op FX. Waar het tweede seizoen zich afspeelde aan het einde van de jaren 70, maakt het derde seizoen een sprong naar het jaar 2010. Lees ook onze achteraf-recensie van het eerste seizoen. Hawley liet zich voor zijn serie inspireren door de gelijknamige film van Joel en Ethan Coen.
Bekijk ook twee eerdere promo's.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!