Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nieuwe stand-up special Jon Stewart naar HBO

  •  
28-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jon Stewart
Jon Stewart (voormalig host van The Daily Show) zal een nieuwe stand-up special maken voor HBO.
Ellen DeGeneres kondigde onlangs haar eerste stand-up special in veertien jaar aan, maar voor Stewart is het zelfs nog langer geleden. Zijn vorige special Jon Stewart: Unleavened was ruim twintig jaar geleden in 1996 te zien op HBO. In datzelfde jaar startte The Daily Show met Craig Kilborn als host. ‘Ik ben blij dat ik mijn comeback als stand-up comedian kan maken bij HBO’, liet Stewart weten in een verklaring. ‘Nu kan ik eindelijk de Saddam Hussein-grappen die ik over heb van mijn vorige special alsnog gebruiken.’ Naast zijn eigen nieuwe special (titel en uitzenddatum nog niet bekend) zal Stewart in het najaar voor HBO ook aantreden als de presentator van Night of Too Many Stars, een benefiet voor mensen met autisme, waar verschillende komieken en filmmakers aan meewerken.
Stewart tekende dit jaar een contract bij HBO en zal voor de zender verschillende series produceren. Van een terugkeer als de host van een latenightshow is helaas geen sprake.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!