Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nieuwe special van Amy Schumer naar Netflix

  •  
11-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Amy Schumer
Amy Schumer komt naar Netflix. De streamingdienst zal op 7 maart haar nieuwe stand-up special beschikbaar stellen.
De special werd op 5 november opgenomen in het Bellco Theater in Denver, Colorado. ‘Ik ben heel blij dat ik met deze special deel uit ga maken van de Netflix-familie’, liet de comédienne weten. ‘Misschien zijn ze daardoor bereid om nog eens te kijken naar mijn auditietape voor de rol van de demogorgon in Stranger Things’. Schumer speelt momenteel overal ter wereld voor volle zalen, ook in Europa. Ze was de eerste vrouwelijke komiek die Madison Square Garden in New York vol wist te krijgen. Haar vorige stand-up special Live at the Apollo was te zien bij HBO en werd genomineerd voor 3 Emmy’s. Schumer heeft tevens een eigen sketchshow op Comedy Central en is vanaf 11 mei in de Nederlandse bioscopen te zien naast Goldie Hawn in Snatched. Hawn en Schumer deden dit weekend al een korte sketch samen, tijdens de uitreiking van de Golden Globes.
Steeds meer populaire komieken verkopen de laatste tijd hun stand-up specials aan Netflix. Eerder gingen Chris Rock en Dave Chappelle Schumer al voor.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!