Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nieuwe Buren: trailer voor vierde seizoen

  •  
09-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
65 keer bekeken
  •  
Nieuwe Buren S04
Met weer twee nieuwe koppels: Anna Drijver & Benja Bruijning en Sarah Chronis & Kay Greidanus.
In de vierde reeks van de serie Nieuwe Buren zijn Bracha van Doesburgh ( Oogappels ) en Daan Schuurmans ( Mocro Maffia ) weer te zien in hun vertrouwde rollen als Eva en Peter. Daarnaast werden Kay Greidanus en Sarah Chronis aan de cast toegevoegd als het pasgetrouwde stel Kik en Sophie, die komen te wonen in het oude huis van Milo en Anouk. Kik heeft op zijn werk een promotie misgelopen, maar durft dat zijn temperamentvolle vrouw Sophie, die vanwege haar zwangerschap de hele dag thuis zit, niet te vertellen. Tot slot zijn ook Benja Bruijning (Zwarte Tulp) en Anna Drijver ( Undercover ) dit seizoen een stel. Ze zijn spelen wel twee tegenpolen: Olivier (Bruijning) is stil en gesloten, terwijl Victoria (Drijver) juist heel spontaan, open en zelfs manipulatief is.
Nieuwe Buren S04 verschijnt 10 mei bij Videoland. De nieuwe reeks speelt zich niet alleen af in Almere: Eva treft Olivier en Victoria hier namelijk op een Italiaans eiland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!