Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nieuwe beelden uit American Gods

  •  
16-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
959212513
Vlak na de première van de serie op het SXSW-festival, debuteert Starz een nieuwe trailer voor American Gods. De eerste van de 8 afleveringen is op 30 april te zien bij de zender.
American Gods is gebaseerd op het gelijknamige boek van Neil Gaiman , dat door Bryan Fuller (Hannibal, Star Trek Discovery ) werd bewerkt voor televisie. Fuller treedt tevens aan als showrunner. Hij wordt achter de schermen ondersteund door scenarist Michael Green, bekend van het recente Logan en aankomende projecten als Alien: Covenant en Blade Runner 2049. In de serie speelt Ricky Whittle (The 100) een ex-gevangene die zich na de dood van zijn vrouw geen raad meer weet. De mysterieuze Mr. Wednesday (Ian McShane) huurt hem in als reisgenoot / bodyguard. Wednesday is echter geen mens, maar een God die zich voordoet als mens. Er is namelijk een oorlog op komst tussen de oude en de nieuwe Goden, waarbij hij alle beschikbare hulp goed kan gebruiken.
Bijrollen in American Gods zijn er voor Emily Browning (Sucker Punch), Pablo Schreiber (The Wire), Peter Stormare (Fargo) en Gillian Anderson (Hannibal). Waar en wanneer de serie naar Nederland komt is nog niet bekend. Amazon Prime heeft in ieder geval alvast de uitzendrechten voor Duitsland, Engeland, Oostenrijk en Japan bemachtigd.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!