Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nieuwe bedreigingen in trailer voor Voltron S2

  •  
06-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
voltron
Op 20 januari debuteert Netflix het tweede seizoen van hun Voltron-reboot. Bekijk de nieuwe trailer van de animatieserie.
Voltron: Legendary Defender is gebaseerd op de oude Voltron -tekenfilm uit de jaren 80. Na minder succesvolle incarnaties als Voltron: The Third Dimension en Voltron Force is de franchise op Netflix weer tot bloei gekomen. In Legendary Defender moeten vijf menselijke leden van het Voltron-force met behulp van robotleeuwen, die samen één gigantische robot kunnen vormen, het universum beschermen. De serie is afkomstig van Lauren Montgomery en Joaquim Dos Santos, die eerder samenwerkten aan The Last Airbender en The Legend of Korra. De nieuwe versie van Voltron wordt voor Netflix geproduceerd door Dreamworks, dat onlangs ook de animatie van Trollhunters verzorgde voor de streamingdienst. Het eerste seizoen werd zeer goed ontvangen door de critici en ook wij waren onder de indruk van de eerste aflevering, waarvan je de recensie hier terug kunt lezen.
Het eerste seizoen van Voltron: Legendary Defender is op Netflix inmiddels ook te bekijken als Engels gesproken versie. Onder de trailer met de Engelstalige stemmencast kun je dezelfde beelden nog eens bekijken als Nederlandstalige versie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!