Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nieuwe Animaniacs gaat naar Hulu

  •  
08-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
98 keer bekeken
  •  
Animaniacs
De Amerikaanse streamingdienst Hulu mag de Animaniacs opnieuw laten ontsnappen uit hun watertoren.
De oude afleveringen van Animaniacs werden in Amerika erg goed bekeken op Netflix en daarom kondigde Warner Bros vorig jaar een nieuwe doorstart aan. Deze werd helaas niet aangekocht door Netflix, maar zal straks exclusief te zien zijn bij Hulu, dat direct twee seizoenen heeft besteld. Ook alle oude afleveringen van Animaniacs (plus voorganger Tiny Toons) zijn in Amerika inmiddels verhuisd van Netflix naar Hulu. Bij ons in Nederland was Animaniacs vroeger te zien bij Telekids op RTL 4. In de serie zetten de tekenfilmfiguren Yakko, Wakko en Dot wekelijks de studio van Warner Bros op zijn kop, waarbij zo’n beetje alles uit de popcultuur (films, series, muziek, reclames) op de hak werd genomen. In de nieuwe doorstart mogen ook Pinky en The Brain (die ooit een eigen spin-off kregen) weer proberen om de wereld over te nemen.
De doorstart van Animaniacs moet in 2020 bij Hulu in première gaan. Steven Spielberg zal opnieuw aantreden als uitvoerend producent. De regisseur werkt momenteel ook voor Apple aan een doorstart van Amazing Stories.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!