Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nieuw seizoen van Will & Grace lijkt mogelijk

  •  
28-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Will & Grace
Er komt mogelijk een negende seizoen van Will & Grace. Volgende Deadline zijn er gesprekken gaande over een terugkeer van de Emmy-winnende sitcom.
Will & Grace was tussen 1998 en 2006 te zien op NBC. De titelrollen werden gespeeld door Eric McCormack en Debra Messing, terwijl ook Sean Hayes en Megan Mullally tot de vaste castleden behoorden. Onlangs herenigden alle 4 de acteurs voor een 10 minuten durend filmpje, waarin ze als hun personages kibbelen over de aankomende verkiezingen. Het online filmpje bleek een enorme hit en startte direct geruchten over daadwerkelijke nieuwe afleveringen. Hoewel er nog niets concreet is, zou het huidige plan zou zijn om Will & Grace straks terug te brengen als een miniserie, bestaande uit 10 nieuwe afleveringen. Dat zou dan mogelijk gebeuren op NBC, maar volgens Deadline wordt ook een partnerschap met een streamingdienst als Netflix niet uitgesloten. Netflix komt binnenkort tevens met nieuwe afleveringen van de CW-serie Gilmore Girls.
Bekijk hieronder het filmpje van de recente Will & Grace-reünie. De scene werd de afgelopen maand ruim 6 miljoen keer bekeken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!