Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nicole Kidman maakt The Undoing voor HBO

  •  
14-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Nicole Kidman herenigt met de scenarist van Big Little Lies voor nog een andere miniserie op HBO.
Kidman geeft in The Undoing gestalte aan Grace Sachs, een succesvolle therapeute die op het punt staat haar eerste boek uit te brengen. Daarnaast is ze gelukkig getrouwd en gaat haar zoontje naar één van de beste scholen in New York. Haar perfecte leven komt echter onder druk te staan, nadat er iemand op gruwelijke wijze vermoord wordt en haar echtgenoot plots spoorloos verdwijnt. The Undoing is een adaptatie van het boek You Should Have Known van Jean Hanff Korelitz. De bewerking voor televisie was in handen van David E. Kelley, die onlangs het succesvolle Big Little Lies adapteerde voor HBO en daarvoor een Emmy won. Momenteel is Kelley bezig met een tweede seizoen van Big Little Lies (opnieuw met Kidman) en onlangs pende hij ook de Stephen King-adaptatie Mr. Mercedes , die later deze maand naar Videoland komt.
Waarschijnlijk krijgt The Undoing - net als Big Little Lies - zeven afleveringen. Wanneer de serie op HBO (en in Nederland op Ziggo) verschijnt is niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!