Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nicolas Winding Refn maakt serie voor Amazon

  •  
10-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Nicolas Winding Refn gaat aan de slag met een tv-serie. Hij regisseert, produceert en schrijft Too Old to Die Young voor Amazon.
Volgens Variety heeft Amazon meteen 10 afleveringen van de misdaadserie besteld. De Deense regisseur neemt samen met co-scenarist Ed Brubaker ( Westworld ) de scripts voor zijn rekening. Too Old to Die Young volgt verschillende criminelen in de onderwereld van Los Angeles en wordt omschreven als iets in de stijl van Refns Pusher-trilogie, waarin een aantal Deense criminelen verwikkeld raakten in de drugshandel. Er zijn nog geen acteurs bekend gemaakt, maar Refn zou volgens Variety al drie grote namen benaderd hebben om straks rollen te spelen. Too Old to Die Young is de tweede samenwerking tussen Refn en Amazon, aangezien de streamingdienst zijn vorige film The Neon Demon distribueerde in Amerika. Verder kennen we de Deen van het gevangenisdrama Bronson met Tom Hardy en zijn collaboraties met La La Land -acteur Ryan Gosling, te weten het geprezen Drive en het meer verdeeld ontvangen Only God Forgives.
Amazon strikt wel vaker filmregisseurs voor series. Zo was Woody Allen verantwoordelijk voor Crisis in Six Scenes en maakt David O. Russell (American Hustle) binnenkort een misdaaddrama met Robert De Niro en Julianne Moore.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!