Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

New Amsterdam: vijfde en laatste seizoen komt naar Videoland

  •  
17-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
10777 keer bekeken
  •  
New_Amsterdam_seizoen_5_Portrait

Netflix voegt in juni het derde seizoen toe, maar in diezelfde maand is het bij Videoland de beurt aan het vijfde en ook laatste seizoen van het ziekenhuisdrama.

Foto credit: Videoland

Het vijfde en tevens laatste seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam is vanaf 5 juni te zien bij Videoland, waar ook de eerdere vier seizoenen te streamen zijn. Het drama draait om de eigenzinnige maar briljante dokter Max Goodwin (Ryan Eggold uit The Blacklist), die de leiding heeft over het oudste openbare ziekenhuis in New York. Goodwin is vastbesloten om het onderbezette en slecht gefinancierde ziekenhuis weer nieuw leven in te blazen en terug te brengen naar de glorietijden van weleer. Het laatste seizoen van de serie, dat in februari van dit jaar ten einde kwam op de Amerikaanse televisie, bestaat uit dertien afleveringen. New Amsterdam is hier in Nederland ook te zien bij Netflix, maar daar zijn nog niet alle seizoenen beschikbaar: op Netflix verschijnt op 1 juni het derde seizoen van de serie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!