Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

New Amsterdam: derde seizoen heeft datum op Netflix

  •  
04-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2795 keer bekeken
  •  
NewAmsterdam

Op de Amerikaanse televisie werd eerder dit jaar het vijfde en ook laatste seizoen van het ziekenhuisdrama met Ryan Eggold (The Blacklist) uitgezonden.

Foto credit: NBC

Netflix heeft nieuwe afleveringen van het ziekenhuisdrama New Amsterdam aangekondigd: het derde seizoen van de serie wordt op 1 juni aan het aanbod toegevoegd. New Amsterdam volgt de eigenzinnige arts Max Goodwin (Ryan Eggold, vooral bekend van zijn rol als Tom Keen in de eerste seizoenen van The Blacklist), die onverwacht de leiding krijgt over een van de oudste ziekenhuizen in New York. Hij besluit de boel helemaal om te gooien en zijn rigoureuze aanpak zorgt voor veel ophef. In de première van het derde seizoen – dat eerder al te zien was bij Videoland - krijgt het personeel te maken met slachtoffers van een lokale vliegtuigcrash, terwijl ze ook nog steeds kampen met de gevolgen van de covid-pandemie. Overigens kwam de serie op de Amerikaanse televisie eerder dit jaar ten einde na het vijfde seizoen.

Het derde seizoen van New Amsterdam bestaat uit 14 afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!