Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix wil Kevin Costner en Woody Harrelson voor Highwaymen

  •  
23-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
Highwaymen
Netflix probeert de film Highwaymen van de grond te krijgen met Kevin Costner en Woody Harrelson in de hoofdrollen.
De acteurs moeten gestalte geven aan Frank Hamer en Manny Gault, de twee voormalige Texas Rangers die tijdelijk terug in dienst mochten komen om de beruchte outlaws Bonnie en Clyde (ooit eerder gespeeld door Warren Beatty en Faye Dunaway) in te rekenen. Het scenario voor Higwaymen werd geschreven door Marco Polo -bedenker John Fucso. De film zou oorspronkelijk gemaakt worden met Robert Redford en Paul Newman, maar Newman overleed in 2008. De streamingdienst heeft inmiddels John Lee Hancock aangesteld als regisseur. Hancock regisseerde al eerder waargebeurde drama’s als The Blind Side, Saving Mr. Banks en The Founder. Daarnaast schreef hij het script voor het door Clint Eastwood geregisseerde A Perfect World met Kevin Costner.
Woody Harrelson speelde een aantal jaren terug één van de hoofdrollen in True Detective op HBO. Kevin Costner tekende onlangs voor de hoofdrol in de nieuwe tv-serie Yellowstone.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!