Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix verrast met derde Cloverfield-film

  •  
05-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Cloverfield Paradox
Geheel onverwacht geeft Netflix vandaag de gloednieuwe film The Cloverfield Paradox vrij.
De derde film in de Cloverfield-reeks (Cloverfield en 10 Cloverfield Lane zijn ook beide te bekijken op Netflix) zou eigenlijk in april van dit jaar in de bioscoop verschijnen. Netflix debuteerde tijdens de Super Bowl echter een commercial voor de sequel en liet weten dat The Cloverfield Paradox (voorheen stond de film bekend als The God Particle) direct na de Super Bowl thuis beschikbaar gesteld zou worden. In de film zoeken astronauten naar een manier om de energiecrisis op aarde op te lossen, totdat er iets ernstig fout gaat met de experimentele technologie aan boord van hun ruimteschip. De hoofdrollen zijn voor David Oyelowo (Selma), John Ortiz (Miami Vice), Elizabeth Debicki ( The Night Manager ), Gugu Mbatha-Raw ( Irreplaceable You ), Chris O’Dowd (The IT Crowd), Ziyi Zhang (Crouching Tiger, Hidden Dragon) en Daniel Bruhl ( The Alienist ).
The Cloverfield Paradox werd geregisseerd door Julius Onah. Het script is afkomstig van Oren Uziel (22 Jump Street). J.J. Abrams (regisseur van het origineel) produceert.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!