Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix verlengt Mystery Science Theater 3000

  •  
27-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mystery Science Theater 3000
Netflix bestelt een tweede seizoen van cult favoriet Mystery Science Theater 3000.
De verlenging werd aangekondigd aan het einde van de jaarlijkse Thanksgiving-marathon van de serie, waarbij zes klassieke afleveringen uit de oude doos te zien waren. Mystery Science Theater 3000 beleefde dit jaar een doorstart op Netflix, dat achttien jaar na het einde van het origineel een nieuw seizoen bestelde. De terugkeer werd mogelijk door gemaakt een recordbrekende inzameling via Kickstarter, met hulp van seriebedenker Joel Hodgson en het dvd-label Shout! Factory. Het komische Mystery Science Theater 3000 is een soort ode aan de slechte B-films. In elke aflevering wordt een 'klassieker' uitgezonden op een groot scherm, terwijl de op de voorgrond silhouetten de beelden belachelijk maken. De eerste reeks werd geschreven door Elliott Kalan (The Daily Show), Dan Harmon ( Rick and Morty ) en Joel McHale (The Soup) en is een van de tv-seizoenen met een 100% score op de website Rotten Tomatoes.
Door complicaties met de rechten van de vertoonde speelfilms is Mystery Science Theater 3000 vooralsnog niet te zien in Nederland. Bekijk hieronder hun Stranger Things -sketch.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!