Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix-trailers voor Cable Girls en Rodney King

  •  
08-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3388157855
Netflix gaf aan het einde van de week een tweetal nieuwe trailers vrij. Bekijk de eerste beelden uit Cable Girls en Rodney King.
Naast onder meer de Duitse serie Dark en de Mexicaanse serie Ingobernable komt Netflix ook met hun eerste serie van Spaanse makelij. Cable Girls (of Las Chicas del Cable zoals de officiële Spaanse titel luidt) speelt zich af in 1928 en volgt vier telefonisten, die op zoek zijn naar onafhankelijkheid en via hun werk nader tot elkaar komen. De tweede trailer is een voorproefje op het door Spike Lee geregisseerde Rodney King. King werd in 1991 het slachtoffer van politiegeweld, dat door een camera werd vastgelegd. Toen de aangeklaagde agenten werden vrijgesproken braken er in Los Angeles rellen uit, waarbij 55 mensen om het leven kwamen. Het leven van King wordt door middel van een spoken word- voorstelling besproken door Roger Guenveur Smith, die in talloze films van Lee te zien was.
De serie Cable Girls is vanaf 28 april te zien op Netflix. De onemanshow over Rodney King wordt eveneens op die datum door de VOD-dienst aan het aanbod toegevoegd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!