Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix toont trailers voor drie nieuwe VOD-films

  •  
11-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1450470657
Netflix debuteert nieuwe films met Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones), Melissa Leo (Treme) en Jake Johnson (New Girl). De VOD-dienst voorzag ze alle drie van een trailer.
Op 24 maart is het als eerst de beurt aan Most Hated Woman In America. Actrice Melissa Leo (Oscarwinnares voor The Fighter ) is in de biopic te zien als Madalyn Murray O’Hair, de controversiële atheïst die zich in de jaren 60 inzette om bijbellezingen uit publieke scholen te verbannen. Peter Fonda ( Easy Rider ) heeft een bijrol. Op 7 april zal Netflix vervolgens Win It All beschikbaar stellen. Jake Johnson ( Jurassic World ) geeft in de komische misdaadfilm gestalte aan een gokker die een boel geld van iemand die in de gevangenis zit uitgeeft, maar alles weer snel terug moet zien te winnen nadat de man vervroegd wordt vrijgelaten. Johnson herenigde voor de film met zijn Drinking Buddies -regisseur Joe Swanberg, die eerder de serie Easy maakte voor Netflix.
Tot slot wordt op 28 april Small Crimes aan het Netflix-aanbod toegevoegd. In de film van scenarist Macon Blair ( I Don't Feel At Home in This World Anymore ) een speelt Nikolaj Coster-Waldau ( Headhunters ) een ooit voor poging tot moord veroordeelde agent. Na zijn vrijlating wordt hij in een hoek gedreven door een corrupte sheriff, een wraakzuchtige aanklager en een maffiabaas. Alle drie de films gaan voordat ze op Netflix verschijnen, dit weekend in eerst in première op het South By Southwest-festival.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!