Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix start radiozender met enkel comedy

  •  
19-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Chris Rock Tamborine
Er zal 24 uur per dag materiaal van grote namen als Chris Rock en Trevor Noah worden uitgezonden.
Netflix heeft een deal gesloten met de censuurloze radio-omroep SiriusXM, dat vooral bekend is van het programma van Howard Stern. SiriusXM kondigde aan dat Netflix er een eigen radiozender krijgt, waar 24 uur per dag materiaal uit de stand-up comedy-catalogus van de VOD-dienst wordt uitgezonden. De zender zal gaan dienen als een soort promotieplatform voor de vele stand-up specials die op Netflix te bekijken zijn, maar volgens de website Variety wordt er tevens gesproken over het toevoegen van exclusieve content. De grootse komieken ter wereld (bijvoorbeeld Chris Rock , te zien op de foto) bieden momenteel specials aan via Netflix en zullen straks dus ook op de radio te horen zijn. Daarnaast zal SiriusXM op zijn eigen zender ook aandacht gaan besteden aan de komische talkshows van Netflix, zoals The Break with Michelle Wolf.
Het kanaal van Netflix heeft als werktitel Netflix is A Joke en zal volgens Variety in januari 2019 gelanceerd worden. SiriusXM is vooralsnog niet beschikbaar in Europa.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!