Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix start met The Good Place

  •  
23-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Good Place
De Amerikaanse comedyserie The Good Place is nu in Nederland te zien op Netflix.
De hoofdrollen zijn voor Kristen Bell (Veronica Mars) en Ted Danson (Cheers). Bell speelt Eleanor, die na haar dood onterecht in de hemel (oftewel: The Good Place) belandt. Ze besluit het administratieve foutje stil te houden en probeert stiekem haar leven te beteren, om zo een langer verblijf veilig te stellen. Danson geeft gestalte aan Michael, de bedenker en ontwerper van het utopische hiernamaals.
Het eerste seizoen van de serie van de Amerikaanse zender NBC is momenteel al in zijn geheel te bekijken. Daarnaast wordt er voortaan elke vrijdag (één dag na de uitzending in Amerika) een aflevering van het tweede seizoen toegevoegd. The Good Place werd bedacht door Mike Schur, die we kennen van populaire komedies als The Office, Parks and Recreation en Brooklyn Nine-Nine.
Van actrice Kristen Bell is op Netflix ook de film Like Father , met Kelsey Grammer als haar vader, in aantocht. Ted Danson maakt binnenkort zijn opwachting in Curb Your Enthusiasm op HBO.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!