Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix-special van Chris Rock verschijnt morgen

  •  
13-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Chris Rock Tamborine
Na de plotselinge release van The Cloverfield Paradox arriveert ook de special van Chris Rock vrij onverwacht.
Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat zijn nieuwe show Tamborine op 14 februari (en dat is dus morgen al!) bij de VOD-dienst in première gaat. Beelden uit de show zelf zijn nog niet vrijgegeven, want het onderstaande teasertje onthult enkel de datum. Tamborine is de eerste special van Rock in tien jaar tijd. Zijn vorige special Kill The Messenger werd in 2008 uitgezonden door HBO, waar ook al zijn voorgaande specials te zien waren. Eind 2016 was het echter Netflix dat aan de haal ging met de rechten van zijn volgende twee specials. Naar verluidt betaalde de streamingdienst daarvoor maar liefst 40 miljoen dollar. De eerste van de twee specials heeft dus al een titel en een datum en werd geregiseerd door collega-komiek Bo Burnham. Wanneer we de tweede special van Rock op Netflix kunnen verwachten is nog niet bekend.
Overigens is Rock binnenkort ook met zijn goede vriend Adam Sandler te zien in de Netflix-film The Week Of , die op 27 april bij de streamingdienst in première gaat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!