Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix sluit nieuwe deal met Adam Sandler

  •  
27-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1301974061
In 2014 sloot Sandler zijn eerste deal met Netflix. Het voormalige castlid van Saturday Night Live zag destijds een aantal van zijn films (onder meer Jack & Jill en That’s My Boy) floppen in de bioscoop, terwijl zijn werk wel nog steeds ontzettend goed werd bekeken op Netflix. En dus haalde de VOD-dienst hem aan boord voor een viertal exclusieve speelfilms. De eerste 2 (The Ridiculous 6 en The Do-Over) zijn al te streamen en op 14 april wordt de derde ( Sandy Wexler ) vrijgegeven. Na de nu nog titelloze laatste film, zullen er straks dus nogmaals vier gaan volgen. ‘Adam Sandler is één van de grootste komieken ter wereld en zijn films worden op Netflix overal ontzettend goed bekeken’, liet Netflix weten in een verklaring. ‘We kijken dan ook erg uit naar het vervolg van onze samenwerking.’
Sandler staat bekend om zijn typetjes in films als Happy Gilmore en Little Nicky en zijn romkoms met Drew Barrymore ( Santa Clarita Diet ). Hij speelde ook een aantal serieuzere rollen, onder meer in Punch Drunk Love van regisseur Paul Thomas Anderson.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!