Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix onthult trailer van romkom Tramps

  •  
15-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1054275157
Na lovende recensies op het filmfestival van Toronto kocht Netflix de rechten van de romantische komedie Tramps. De streamingdienst gaf alvast enkele beelden vrij.
Tramps werd geschreven en geregisseerd door Adam Leon, die in 2012 hoge ogen gooide in het festivalcircuit met zijn debuut Gimme The Loot, een komische film over twee graffitispuiters. Ook zijn nieuwe komedie draait om een duo, gespeeld door Callum Turner (bekend van onder meer Green Room) en Grace Van Patten ( The Meyerowitz Stories ). Het verhaal draait om kok Danny (Turner), die van zijn gedetineerde broer de opdracht krijgt om samen met een voor hem onbekende vrouw (Van Patten) een mysterieus koffertje met een tas te verwisselen. Nadat dit de mist ingaat, struinen ze samen door New York, op zoek naar een oplossing. Komiek Mike Birbiglia ( Thank God for Jokes ) is te zien in een bijrol.
Tramps is vanaf 21 april te zien op Netflix. Recentelijk recenseerden wij nog de Netflix-films Win It All , The Discovery en The Most Hated Woman in America.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!