Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix onthult trailer voor Love S2

  •  
15-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
134632753
Netflix gaf op Valentijnsdag de trailer voor het tweede seizoen van Love vrij. De sitcom gaat in maart weer verder.
Love werd bedacht door Judd Apatow (The 40-Year-Old Virgin, Trainwreck), Lesley Arfin (Brooklyn Nine-Nine) en Paul Rust (Arrested Development). De serie is losjes gebaseerd op de relatie tussen Arfin en Rust, die inmiddels met elkaar getrouwd zijn. Rust speelt in de komedie dan ook zelf de hoofdrol als Gus, een veel te aardige jongen die in relaties vaak over zich heen laat lopen. In het eerste seizoen zagen we hoe hij desondanks een speciale band opbouwt met Mickey, gespeeld door Gillian Jacobs uit Community. Mickey is als losbandig feestbeest bijna de exacte tegenpool van Gus, maar toch bloeit er zowaar iets moois op tussen de twee. In het nieuwe seizoen zetten beide personages zich schrap voor een serieuze relatie en alle bijkomende verantwoordelijkheden. Love is één van de drie series die Judd Apatow momenteel produceert voor televisie. Zo is hij voor HBO tevens betrokken bij het net gestarte laatste seizoen van Girls.
De tien nieuwe afleveringen van Love zijn vanaf 10 maart te streamen op Netflix. Luister ook naar de soundtrack van de romantische komedie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!