Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix onthult première BoJack Horseman S04

  •  
11-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BoJack Horseman
Netflix heeft bekend gemaakt dat BoJack Horseman op 8 september terugkeert met een vierde seizoen.
De premièredatum werd bekend gemaakt via de twitteraccount van de serie. In BoJack Horseman is Will Arnett (ook op Netflix te zien Flaked ) te horen als paardmens BoJack, een ooit legendarische sitcomster die weer terug in de schijnwerpers probeert te komen, maar daarvoor wel af moet zien te rekenen met zijn angsten en depressies. Hij krijgt gezelschap van onder anderen zijn huisgenoot Todd Chavez (stem van Aaron Paul uit Breaking Bad) en schrijfster Diane Nguyen (Alison Brie, ook op Netflix te zien in Glow ). Daarnaast is Amy Sedaris te horen als zijn manager Princess Carolyn. In het derde seizoen (lees er meer over, hier en hier ) zagen we hoe BoJack uit alle macht een Oscar probeerde te winnen.
BoJack Horseman werd bedacht door Raphael Bob-Waksberg en ontworpen door cartoonist Lisa Hanawalt. Stemacteurs Will Arnett en Aaron Paul zijn ook producenten van de serie.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!