Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix onthult nog meer anime-series

  •  
06-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ultra Man
Een aantal andere series (zoals Dragon Pilot en Cannon Busters) hebben inmiddels ook premièredata.
Twee van de door Netflix aangekondigde anime-series zijn gloednieuw: in Ultra Man neemt een Iron Man-achtige superheld het op tegen het kwaad en in Kengan Ashura wordt een vijftiger door zijn baas aan het werk gezet als gladiator. Beide series gaan in 2019 in première. Verder komt het eigenzinnige Aggretsuko (over een pandabeertje dat dol is op Death Metal) in 2019 terug met een tweede seizoen. Castlevania was al zeker van een tweede seizoen, maar de tweede reeks heeft nu ook een releasedatum (26 oktober) gekregen. Op 21 september verschijnt Dragon Pilot (over een jongen en zijn draak) en op 1 april verschijnt Cannon Busters (over de avonturen van een voortvluchtige en twee robots). Tot slot kun je vanaf 18 juli ook kijken naar een vervolgfilm op Godzilla: Planet of the Monsters , getiteld Godzilla: City on the Edge of Battle.
Bekijk hieronder een teasertje van Aggretsuko, waarin het beertje (bedacht door de bedenker van Hello Kitty!) nog een keer helemaal losgaat met Death Metal-karaoke.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!