Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix onthult een aantal kijkcijfers

  •  
18-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
110 keer bekeken
  •  
Sex Education
Hoeveel mensen keken er naar series als Sex Education en You en Europese producties als Elite en Baby?
Netflix houdt de kijkcijfers vaak geheim, maar heeft nu toch naar buiten gebracht hoe vaak een aantal recente series werden bekeken. Volgens de VOD-dienst deden vooral You en Sex Education het goed, met elk ruim 40 miljoen kijkers. Voor You was al een tweede seizoen aangekondigd, Sex Education wacht momenteel nog op verlenging. Daarna volgt het Spaanse tienerdrama Elite , dat door ruim 20 miljoen mensen werd bekeken. Ook die serie is al zeker van een tweede seizoen. Het Britse Bodyguard , het Italiaanse Baby en het Turkse The Protector trokken elk ruim 10 miljoen kijkers. Tot slot onthulde Netflix dat de film Bird Box met Sandra Bullock wereldwijd inmiddels 80 miljoen keer is bekeken. Eind december stond de teller voor die film nog op 45 miljoen kijkers.
Netflix bracht onlangs de laatste kwartaalcijfers van 2018 naar buiten en liet weten dat de dienst zich straks vooral wil richten op originele content en coproducties.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!