Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix maakt heleboel releasedata bekend

  •  
09-02-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
netflixlogo.0.0
Netflix wil dit jaar 1000 uur aan unieke content beschikbaar stellen. De streamingdienst zette daarbij alvast wat releasedata op een rij.
Netflix organiseerde deze week een speciaal evenement in New York, waar seriemakers tijdens verschillende panels mochten vertellen over hun Netflix-shows. Daarbij werden tevens de releasedata van een aantal terugkerende en een aantal nieuwe shows bekendgemaakt. Alle series kregen een aankondigingsfilmpje en sommige werden al voorzien van een trailer. Zo komen we beelden tegen van het educatieve Julie’s Greenroom , met Mary Poppins-actrice Julie Andrews en poppen van de Jim Henson-studio. Ook de premièredata van Girlboss , een nieuwe komedie van Charlize Theron met in de hoofdrol Britt Robertson, en Anne , een historische dramaserie van Moira Walley-Beckett ( Breaking Bad ), werden vrijgegeven. Verder kondigde de streamingdienst nog de terugkeer van het komische Grace and Frankie aan (24 maart) en lieten ze al wat zien van hun aankomende documentaire over de moord op JonBenét Ramsey.
Bekijk alle filmpjes op volgorde van releasedatum van de desbetreffende serie. Netflix gaf tevens de premièredatum van het vijfde seizoen van Orange is the New Black vrij en kondigde een tweede seizoen van The OA aan.
Project MC2: Part 3 (speciale aflevering op 14 februari)
Chef's Table Seizoen 3 (17 februari)
Buddy Thunderstruck (10 maart)
Clipje uit Marvel's Iron Fist (17 maart, bekijk ook de trailer )
Julie's Greenroom (17 maart, Engelse trailer en Nederlandse trailer)
Grace and Frankie Seizoen 3 (24 maart)
Bill Nye Saves the World (21 april)
Girlboss (21 april)
Dear White People (28 april)
Casting JonBenét (28 april)
Anne (12 mei)
Orange is the New Black Seizoen 5 (9 juni)
The OA Seizoen 2 (nnb)
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!