Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix maakt een einde aan Travelers

  •  
03-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1969 keer bekeken
  •  
Travelers S03 poster
De eerste drie seizoenen zijn nu te streamen op Netflix, maar er zal geen vierde reeks meer volgen.
Travelers speelt zich af in een wereld waarin het mogelijk is om door de tijd te reizen. Een ‘traveler’ neemt dan bezit van het lichaam van iemand in het verleden die op het punt staat om te sterven. FBI-agent Grant MacLaren (Eric McCormack uit Will & Grace ) moet samen met zijn team van Travelers de wereld zien te behoeden voor toekomstig onheil. Travelers begon als co-productie van de Canadese zender Showcase en Netflix: Showcase mocht de afleveringen uitzenden op televisie en vervolgens mocht Netflix ze in de rest van de wereld aanbieden op VOD. Vorig jaar kondigde Netflix aan de show over te nemen en het derde seizoen helemaal zelf te produceren. Die overname blijkt nu echter van korte duur, want Netflix heeft bekend gemaakt straks geen vierde reeks meer te bestellen.
Het derde seizoen van Travelers verscheen 14 december op Netflix. De serie werd bedacht door Brad Wright (Stargate SG-1). Lees onze recensie van de derde reeks.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!