Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix maakt een einde aan Disjointed

  •  
16-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Disjointed
De eerste streamingserie van Chuck Lorre (Two and a Half Men) heeft het slechts één seizoen volgehouden.
De hoofdrol in Disjointed werd gespeeld door Kathy Bates ( American Horror Story ), die eerder een Emmy won voor haar gastrol in Two and a Half Men. De Oscarwinnares (voor Misery) was in de sitcom te zien als Ruth, een groot voorstander van de legalisering van marihuana en de trotse eigenaar van één van de eerste legale coffeeshops in Californië. Lorre bedacht Disjointed samen met voormalig Daily Show-schrijver David Javerbaum, waarna Netflix een twintig afleveringen tellend eerste seizoen bestelde. Het komt zelden voor dat een sitcom van de immer productieve Lorre (tevens bekend van series als Dharma & Greg, The Big Bang Theory en Mom) al na één seizoen wordt stopgezet, hoewel het ooit eerder gebeurde met het door hem bedachte Frannie's Turn.
Alle afleveringen van Disjointed zijn nu te zien op Netflix. Momenteel werkt Lorre voor Netflix aan The Kominsky Method , een sitcom met Michael Douglas en Alan Arkin.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!