Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix maakt een einde aan American Vandal

  •  
26-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Vandal S02
Na eerder Iron Fist, Luke Cage en All About the Washingtons besluit Netflix nu ook te stoppen met American Vandal.
American Vandal was een parodie op populaire true crime documentaires als Making a Murderer. Het eerste seizoen speelde zich af op een middelbare school, waar de auto's op het parkeerterrein beklad werden met obscene tekeningen. Filmmakers Peter Maldonado (Tyler Alvarez) en Sam Ecklund (Griffin Gluck) probeerden de identiteit van de dader(s) te achterhalen. Ondanks het redelijk beperkte budget en de onbekende acteurs werd het eerste seizoen zeer goed bekeken. American Vandal kreeg ook veel positieve kritieken en werd zelfs genomineerd voor een Emmy. Netflix bestelde daarom een tweede reeks , waarin Peter en Sam op een andere school de dader(s) achter het zogenoemde 'diarree-incident' probeerden te ontmaskeren.
De productiestudio achter American Vandal is momenteel aan het kijken of ze een andere aanbieder of tv-zender bereid kunnen vinden om de serie over te nemen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!