Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix koopt nieuwe film van Steven Soderbergh

  •  
12-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Steven Soderbergh
Het door Steven Soderbergh geregisseerde High Flying Bird komt straks exclusief naar Netflix.
De film speelt zich af in de wereld van het professionele basketbal en de hoofdrol is voor André Holland, die onlangs te zien was in Castle Rock. Holland werkte eerder met Soderbergh aan de tv-serie The Knick. Hij speelt een spelersmakelaar, die één van zijn cliënten (Melvin Gregg uit Unreal ) een intrigerend, maar controversieel voorstel doet. De Duits-Amerikaanse Zazie Beetz (bekend van de serie Atlanta en onlangs nog te zien in Deadpool 2) speelt een vertrouweling van de desbetreffende cliënt. Daarnaast zijn er rollen voor Sonja Sohn ( The Wire ), Zachary Quinto ( Star Trek ), Kyle MacLachlan ( Twin Peaks ) en Bill Duke (Predator). High Flying Bird werd begin dit jaar al geschoten in New York. De film heeft nog geen premièredatum, maar moet in 2019 op Netflix verschijnen.
In 2017 regisseerde Soderbergh Logan Lucky , dat nu te bekijken is op Netflix. Daarna maakte hij nog de miniserie Mosaic , dat werd aangekocht door Ziggo Films & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!