Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix koopt film met Dustin Hoffman, Adam Sandler en Ben Stiller

  •  
11-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1103574782
The Meyerowitz Stories komt naar Netflix. De film is afkomstig van schrijver en regisseur Noah Baumbach (Frances Ha).
De hoofdrollen worden gespeeld door Adam Sandler (die onlangs zelf een nieuw contract tekende bij Netflix ), Ben Stiller (die eerder met Baumbach werkte aan Greenberg en While We’re Young), Elizabeth Marvel (dit seizoen de president in Homeland ) en veteranen Dustin Hoffman en Emma Thompson. In de film worden verschillende leden van een van elkaar vervreemde familie herenigd, wanneer de succesvolle patriarch (Hoffman) wordt geëerd. Sandler en Stiller spelen twee van zijn kinderen. Stiller speelde al ooit eerder de zoon van Hoffman in Meet The Fockers en Little Fockers. The Meyerowitz Stories zal in Amerika in een aantal bioscopen vertoond worden, waarna hij later dit jaar wereldwijd naar Netflix komt. Volgende maand gaat hij mogelijk in première op het filmfestival van Cannes.
Noah Baumbach was recentelijk verantwoordelijk voor Mistress America, waarin zijn muze Greta Gerwig ( 20th Century Women ) te zien was met Lola Kirke ( Mozart in the Jungle ).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!