Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix gestart met vierde seizoen van The 100

  •  
25-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Echoes
Netflix is begonnen met het vierde seizoen van The 100. De afleveringen zijn telkens een paar dagen na de uitzending in Amerika online te vinden.
Momenteel zijn er drie afleveringen van het vierde seizoen te streamen op Netflix en zullen er nog tien gaan volgen. De postapocalyptische dramaserie is een adaptatie van het gelijknamige boek van Kass Morgan en wordt geproduceerd door Leslie Morgenstein, bekend van series als Gossip Girl, Pretty Little Liars en The Vampire Diaries. The 100 speelt zich af in een wereld waarin onze aarde na een nucleaire oorlog onbewoonbaar is geworden. De laatste overlevenden bevinden zich inmiddels aan boord van een gigantisch ruimtestation, genaamd The Ark. Vele jaren later wordt er alsnog een groep van 100 jeugddelinquenten teruggestuurd om het aardoppervlak te verkennen. Als blijkt dat ze niet alleen zijn, begint een keiharde strijd om te overleven. De hoofdrol in The 100 wordt gespeeld door voormalig Neighbours-actrice Eliza Taylor en Paige Turco (Teenage Mutant Ninja Turtles 2) is te zien als haar moeder.
Het vierde seizoen van The 100 zal bestaan uit 13 afleveringen. Elke maandag wordt er in Nederland een nieuwe aflevering toegevoegd op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!