Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix geeft eerste teaser voor Castlevania vrij

  •  
26-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
353830945
Netflix neemt je mee terug naar het 8-bit tijdperk om vervolgens de eerste beelden van Castlevania te onthullen.
De animatieserie is gebaseerd op de populaire videogames van Konami, waarvan de eerste werd uitgebracht in 1986. Het spel draaide om Simon Belmont, een vampierjager die vecht voor de eer van zijn beschadigde familienaam en op zoek gaat naar Dracula zelf. Mensen die de games nooit gespeeld hebben, zullen zich het personage misschien nog herinneren van de kinderserie Captain N. De Netflix-versie is echter absoluut niet voor kinderen; de makers garanderen extreem veel bloed en geweld met een satirisch randje. Producent Adi Shankar belooft zelfs dat het de eerste goede in het westen geproduceerde game-adaptatie gaat worden. De scenario’s komen van striplegende Warren Ellis. Ellis is bekend van eigen comics als Transmetropolitan en Planetery en schreef voor X-Men en Iron Man.
Het eerste seizoen van Castlevania debuteert op 7 juli, waarna in 2018 ook nog een tweede seizoen volgt. In de teaser krijgen eerst wat Netflix-shows heel kort een 8-bit make-over.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!