Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix gaat verder met Ultimate Beastmaster

  •  
11-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
beastmaster
Netflix kondigde het tweede seizoen van Ultimate Beastmaster aan en onthulde de trailer.
De streamingdienst produceerde al series, films, documentaires en een talkshow, maar dit jaar was Ultimate Beastmaster een opvallende toevoeging aan het aanbod. Het is namelijk de eerste eigen realityshow van Netflix. Er doen dit seizoen 108 deelnemers mee aan de competitie, deze keer afkomstig uit Spanje, Frankrijk, Italië, China, India en de VS. In elke aflevering proberen twaalf van hen (twee per land) een slopende hindernisbaan genaamd The Beast af te leggen. Een soort Wipeout, maar dan met wat betere atleten. Uiteindelijk nemen negen winnaars het tegen elkaar op voor de titel Ultimate Beastmaster. De serie wordt nog steeds geproduceerd door Sylvester Stallone, maar Terry Crews ( Brooklyn Nine-Nine ) is niet langer te zien als presentator.
Het tweede seizoen van Ultimate Beastmaster verschijnt op 15 december op Netflix. Je kunt bij de streamingdienst momenteel ook kijken naar de Duitse versie van de show.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!