Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix gaat in november verder met Teen Wolf

  •  
31-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
188 keer bekeken
  •  
Teen Wolf
Op 18 november stelt Netflix de start van het zesde seizoen van Teen Wolf beschikbaar.
Het twintig afleveringen tellende zesde seizoen werd (net zoals seizoenen drie en vijf) door zender MTV wederom opgesplitst in twee delen. Het eerste deel (tien nieuwe afleveringen) verschijnt op 18 november op Netflix. Teen Wolf is losjes gebaseerd op de gelijknamige film met Michael J. Fox uit 1985. Op tv speelt Tyler Posey (ook gecast in het derde seizoen van de MTV-serie Scream ) de hoofdrol. Hij is in Teen Wolf te zien als de middelbare scholier Scott McCall, die na een beet door een weerwolf gedwongen wordt om een dubbelleven te leiden. Bijrollen zijn er voor Dylan O'Brien (The Maze Runner) en Holland Roden ( Lore ). Teen Wolf werd bedacht door Jeff Davis (Criminal Minds), die eerder al liet weten dat de serie nu klaar is en geen zevende seizoen meer zal krijgen.
Bekijk hieronder de officiële trailer voor het zesde seizoen van Teen Wolf. Davis werkt momenteel met Andrew Cochran aan een nieuwe tv-adaptatie van War of the Worlds.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!