Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix gaat langer door met Haters Back Off!

  •  
17-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
83 keer bekeken
  •  
3861248754
Colleen Ballinger komt terug als haar typetje Miranda Sings in een tweede seizoen van Haters Back Off! De nieuwe reeks debuteert in 2017 op Netflix.
Haters Back Off! duikt in het privé-leven van Sings, een weinig getalenteerde zangeres met een overvloed aan zelfvertrouwen. Ze trekt zich niets aan van alle zogenoemde haters en is er heilig van overtuigd dat ze een gigantische superster is. Het typetje dient als een satire op alle slechte en zelfingenomen muzikanten die op het internet filmpjes uploaden in de hoop snel beroemd te worden. Haar YouTube-account heeft al miljoenen volgers en haar reality-show op Netflix werd lovend ontvangen. Ook wij waren positief over de serie. Sings wordt in Haters Back Off! omringd door al net zo eigenzinnige familieleden, met Steve Little als haar eveneens zeer zelfverzekerde oom Jim, Angela Kinsey als haar moeder Bethany en Francesca Reale als haar meer normale zus Emily. Tot slot is Erik Stocklin te zien als haar buurjongen en beste vriend Patrick.
Bekijk hoe Miranda de voor haar kenmerkende lippenstift verwijdert om het tweede seizoen aan te kondigen. Daaronder zie je ook nog een iets serieuzer filmpje waarin Ballinger als haar reguliere zelf reageert op het nieuws.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!