Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix gaat Dexter en Deadwood verwijderen

  •  
06-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
152 keer bekeken
  •  
Dexter
Mensen die Dexter of Deadwood willen (her)kijken op Netflix zullen moeten opschieten.
Beide series worden in september namelijk uit het aanbod verwijderd. Dexter is pas aan het einde van de maand aan de beurt. Het drama met Michael C. Hall als seriemoordenaar bestond uit in totaal acht seizoenen, die nog tot 30 september op Netflix te vinden zijn. De acteur zal straks nog wel te zien zijn in twee andere Netflix-series; hij krijgt namelijk een bijrol in het tweede seizoen van The Crown en een hoofdrol in de nieuwe serie Safe. De drie seizoenen van Deadwood worden al op 12 september uit het aanbod verwijderd. Het was al redelijk opvallend dat de westernserie in Nederland te zien was op Netflix, want Deadwood is afkomstig van HBO en HBO-series zijn bij ons meestal exclusief voor Ziggo. HBO heeft momenteel ook een afsluitende Deadwood-film in de planning staan.
Of beide series helemaal voorgoed verdwijnen is niet zeker. Soms weet Netflix na veel teleurgestelde reacties van abonnees een bepaalde licentie later toch nog te verlengen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!