Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix en Mark Millar onthullen eerste comic

  •  
08-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Millar
Na tv-series en films komt Netflix nu met een eerste comic book getiteld The Magic Order.
De zesdelige reeks is afkomstig van Mark Millar (Kingsman), wiens uitgeverij Millarworld onlangs door Netflix werd overgenomen. The Magic Order zal een combinatie tussen The Sopranos en The Lord of the Rings worden en draait om vijf families die met behulp van magie onze wereld moeten beschermen. De stripreeks heeft nog geen releasedatum, maar Netflix wil de serie zowel gedrukt als digitaal uit gaan brengen. Of The Magic Order straks ook verfilmd wordt is nog onduidelijk, maar die kans lijkt zeker aanwezig. Nadat Netflix de overname van Millarworld bekend maakte, werd namelijk bevestigd dat Millar zijn portfolio aan zal blijven vullen met nieuwe stripverhalen en personages. De adaptaties die daaruit voortkomen (het gaat om films, series en kinderprogramma’s) gaan vervolgens wereldwijd exclusief naar de streamingdienst.
Netflix heeft momenteel ook een aantal stripverfilmingen van Marvel (Daredevil, Jessica Jones) in handen. Je kunt er tevens kijken naar DC-verfilmingen als The Flash en Arrow.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!