Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix brengt Top Boy terug met derde reeks

  •  
09-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Top Boy
Vier jaar na de laatste aflevering bestelt Netflix alsnog een derde seizoen van Top Boy.
De misdaadserie van Channel 4 was destijds het Britse antwoord op The Wire en volgt twee drugdealers (gespeeld door rappers Ashley Walters en Kane Robinson), die een lucratieve handel op weten te zetten in een arme flatwijk in Noord-Londen. De eerste twee seizoenen werden na de uitzending door Channel 4 wereldwijd toegevoegd aan het aanbod op Netflix. De VOD-dienst haalt voor het derde seizoen bedenker Ronan Bennett ( Gunpowder ) weer aan boord om de scripts te schrijven. Bennett neemt ook zijn oude team weer mee naar Netflix, waar hij gezelschap krijgt van rapper en acteur Drake, die aantreedt als producent. Drake is een grote fan van Top Boy en benaderde Netflix eerder dit jaar, omdat hij graag wilde helpen om de serie terug te brengen.
Het derde seizoen van Top Boy moet in 2019 op Netflix verschijnen. Het is niet bekend om hoeveel afleveringen het gaat. De vorige twee seizoenen bestonden elk uit vier afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!