Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix bevestigt derde seizoen Fuller House

  •  
27-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fuller House Season 3
Streamingdienst Netflix gaat langer door met Fuller House. Via social media werd het derde seizoen aangekondigd.
Het nieuws komt naar buiten vlak na de release van het tweede seizoen – lees hier onze recensie terug – dat iets meer dan twee weken geleden aan het aanbod van Netflix werd toegevoegd. Fuller House is een doorstart van het in de jaren 90 ontzettend populaire Full House. De sitcom draait om de volwassen geworden D.J. Tanner (wederom gespeeld door Candace Cameron Bure), die na de plotseling dood van haar man ineens zelf moet zorgen voor haar twee zoons en haar pasgeboren baby. Ze krijgt daarbij hulp van haar zus Stephanie (wederom gespeeld door Jodie Sweetin) en haar jeugdvriendin Kimmy (wederom gespeeld door Andrea Barber). Daarnaast keren oudgedienden Bob Saget, Dave Coulier, John Stamos en Louri Loughlin zo nu en dan even terug, hoewel zij in tegenstelling tot de drie eerdergenoemde actrices geen vaste rollen meer hebben.
Wanneer het derde seizoen verschijnt is niet bekend, op social media gebruikte Netflix enkel de term ‘coming soon’. De producenten proberen ook nog altijd Full House -actrices Mary-Kate en Ashley Olsen terug te halen voor een seizoen van de spin-off, maar dat is tot op heden nog niet gelukt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!