Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Romantische dramaseries in de maak bij Netflix

  •  
28-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Virgin River
Het gaat om tv-bewerkingen van de boekenseries Virgin River en Sweet Magnolias.
Coming of age-series voor ' young adults ' doen het erg goed op Netflix, en de VOD-dienst hoopt nu eveneens succes te kunnen behalen met romantische dramaseries voor volwassenen. En dat begint met adaptaties van twee boekenseries: Virgin River (twintig boeken) van Robyn Carr en Sweet Magnolias (dertien boeken) van Sherryl Woods. Virgin River volgt Melinda Monroe, die in het dorpje Virgin River in Californië aan de slag wil gaan als verpleegster, in de hoop een aantal pijnlijke herinneringen achter zich te laten. Sue Tenney (7th Heaven, Cedar Cove) wordt straks de showrunner. Sweet Magnolias draait om de levens van drie hartsvriendinnen in South Carolina, die de juiste balans proberen te vinden tussen romantiek, carrière en familie. Sheryl J. Anderson (When Calls the Heart, A Summer to Remember) is aangesteld als showrunner en Woods zal produceren.
Wanneer de eerste seizoenen van Virgin River en Sweet Magnolias op Netflix zullen verschijnen is nog niet bekend. Van elke serie staan tien afleveringen in bestelling.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!