Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix werkt aan prequel-serie op Baahubali

  •  
03-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Baahubali
De Baahubali-films zijn afkomstig uit India, het land waar Netflix ook Sacred Games en Ghoul liet maken.
De eerste Baahubali-film volgt een als baby geadopteerde man, die een rebelse krijger helpt een voormalige koningin te bevrijden en onderweg meer te weten komt over zijn eigen geschiedenis. Het epos brak in 2015 verschillende records aan de Indiase box office en ook de vervolgfilm Baahubali: The Conclusion was vorig jaar enorm succesvol. Netflix geeft nu groen licht aan twee seizoenen van een prequel-serie getiteld Baahubali: Before the Beginning. Het eerste seizoen bestaat uit negen afleveringen en zal laten zien hoe Shivagami (in de films gespeeld door Ramya Krishnan) uitgroeit van wraakzuchtige vrouw tot wijze koningin, terwijl de stad Mahishmati zich ontwikkelt tot koninkrijk. De serie wordt de derde Netflix Original uit India. Onlangs verscheen al de politiethriller Sacred Games en binnenkort wordt ook de horrorserie Ghoul toegevoegd.
Wanneer Baahubali: Before the Beginning op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Bekijk hieronder een teaser met wat epische shots uit de voorgaande speelfilms.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!