Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix bestelt Hit and Run van Fauda-makers

  •  
19-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lior Raz en Avi Issacharoff
Na twee seizoenen Fauda bestelt Netflix nu een eigen serie van tv-makers Lior Raz en Avi Issacharoff.
Hit and Run draait om een getrouwde man, wiens leven volledig op zijn kop komt te staan, nadat zijn vrouw wordt gedood bij een mysterieus vluchtmisdrijf. De thriller wordt omschreven als een spionage-drama en Netflix heeft alvast tien afleveringen in bestelling staan. Lior Raz en Avi Issacharoff schreven het script in samenwerking met Dawn Prestwich en Nicole Yorkin, de bedenkers van de Amazon-serie Z: The Beginning of Everything , die in het verleden ook werkten aan The Killing. Raz en Issacharoff zijn momenteel verantwoordelijk voor de Israëlische serie Fauda, hier te zien op Netflix, dat draait om een ex-militair (Raz zelf) die terugkeert om jacht te maken op een Palestijnse terrorist. Het tweetal werkt voor Netflix ook nog aan een andere nieuwe spionageserie, die zal draaien om een globale operatie van de CIA en de Mossad.
Wanneer Hit and Run op Netflix in première gaat is nog niet bekend. Issacharoff en Raz werkten momenteel aan het derde seizoen van Fauda, dat verschijnt in 2019.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!