Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

NCIS: misdaadserie verschijnt in februari op Netflix

  •  
12-02-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
14121 keer bekeken
  •  
ncis-naval-criminal-investigative-service_jVf85P

© CBS / THINKFilm

Het drama over de Naval Criminal Investigative Service kreeg ook verschillende spin-off's, waarbij de Australische aftakking momenteel te zien is op Net5.

Naast Law & Order: Special Victims Unit komt er komende donderdag (15 februari) met NCIS nog een andere langlopende Amerikaanse misdaadserie naar Netflix. Net als bij Law & Order: SVU gaat het om meerdere seizoenen, al is nog niet bekend hoeveel dat er precies zijn. In Amerika gaat vandaag het 21ste seizoen van NCIS van start op tv. NCIS staat voor Naval Criminal Investigative Service en volgt een speciale eenheid die misstanden binnen de Amerikaanse marine onderzoekt. Het team wordt geleid door de door Mark Harmon gespeelde rechercheur Leroy Jethro Gibbs, een personage dat ooit werd geïntroduceerd in een aflevering van het van dezelfde maker afkomstige JAG. NCIS kreeg ook verschillende spin-off's, zoals NCIS: Los Angeles en NCIS: New Orleans. De Australische spin-off NCIS: Sydney is nu op de Nederlandse televisie te zien bij Net5.

Update: Netflix heeft op 15 februari seizoen 10 t/m 14 toegevoegd.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!